Mahu Tempat Makanan Yang Mantap,Santai Dan Mudah Akses ?

"CLASH GIDA" Adalah Penyelesaian Kepada Masalah Anda !!!

Kenape CLASHGIDA lokasi TERBAIK untuk makan bersama seisi keluarga??

 

🍔      Kami Menyediakan Pelbagai Jenis Makanan !!

💆    S    Suasana indoor(aircond)/outdoor yang NYAMAN lg SEMPOI !!

🗻      PARKING yang tidak terhad dan mudah di akses.

😇      Lokasi kami betol2 belakang tf mall temerloh )

 

WAKTU OPERASI KAMI :-
AHAD - KHAMIS : 6.30PTG - 12.00MLM
SABTU - AHAD :- 6.30PTG - 1.30PAGI
ISNIN KAMI TUTUP

Lokasi Kami Terletak Di Belakang TF Temerloh !

Untuk Tempahan/Pertanyaan Anda Klik Sahaja Link Whatsapp Di Bawah : -

 

www.wasap.my/0129717131
www.wasap.my/0129717131

Temerloh merupakan bandar ikan patin. Ikan patin memang sinonim untuk masakan asam tempoyak.Bagi merasai kelainan masakan ikan patin tempoyak & pais ikan patin bolehlah berkunjung ke  Restoran Gobang Maju Patin Tempoyak .Restoran ini berkonsepkan layan diri di mana pengunjung  boleh memilih sendiri makanan yang disajikan.Selain  ikan patin,  terdapat juga pelbagai aneka makanan  atau lauk pauk serta ulam ulaman turut di sediakan. 

Lokasi Restoran ini adalah  terletak bersebelahan stesyen minyak ESSO Temerloh.

 

Restoran ini beroperasi pada setiap hari kecuali hari khamis( tutup/cuti) pada  jam 12.00 tgh – 12.00 mlm.Pada hari jumaat,mula beroperasi pada pukul 2.00 ptg – 12.00 mlm. Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi En. RIZALselaku Pengurus Restoran Gobang Maju Patin Tempoyak  di talian berikut 019-956 9696.Tagline restoran ini " 

 

Anda order kami masak panas & pedas". Atau pengunjung bolehlah melawati Facebook restoran ini di alamat seperti berikut:

https://www.facebook.com/PatinTempoyakGobangFoodcourt

 

  

LOKASI  :Pahang
INFO LOKASI :
Persisir Jalan Lurah Semantan, Temerloh Berhampiran Sungai Pahang
WAKTU : Setiap Ahad dari 6.30 pagi - 2.00 petang 

Temerloh dipenuhi dengan orang ramai, yang datang dari kawasan sekitar daerah dan juga dari negeri luar yang melalui Lebuhraya Pantai Timur. Pekan Sehari ini merupakan Pekan Sehari terpanjang dan terbesar di negeri Pahang. Segala keperluan dapur boleh didapati di sini. Disamping itu pengunjung juga boleh menikmati keindahan Sungai Pahang di sepanjang laluan Pekan Sehari ini.

Di sini kaya dengan sayur-sayuran kampung serta kuih-muih yang berbagai jenis. Juga terdapat pelbagai jenis ikan air tawar khususnya ikan patin yang terkenal di Temerloh. Pendek kata, semua yang dijual di sini menjadi kegemaran setiap pengunjung. Untuk Melihat Dan Merasai Semua Ini Bolehlah Berkunjung Ke Pekan Sehari Temerloh Setiap Hari Ahad.
 

Taman esplanade temerloh terletak di pesisir sungai Pahang berhampiran Dataran patin, yang berkonsepkan waterfront di tebing sungai Pahang dan sungai semantan.  Aktiviti yang boleh pengunjung rasai di sini ialah menaiki bot untuk menikmati keindahan sungai Pahang, beristirehat di tepi sungai  dan juga menyeberangi sungai Pahang ke kampung bangau.

Selain dari kemudahan bot, di sini juga terdapat gerai gerai makan untuk pengunjung bersantai di tepi sungai Pahang.
 
Di sini juga terdapat jambatan gantung kuala semantan, yang mana jambatan ini menghubungkan Esplanade Temerloh sebagai Menara A ke dataran Patin sebagai Menara B. ketinggian jambatan ini adalah 40.22 meter dan panjangnya adalah 86 meter boleh dilalui 3 -4 orang sahaja dalam satu masa.
 
 
 
 
Pernah tak anda terfikir tidur dibawah rimbunan buluh?? Bangun pada subuh hari dapat menghidu bau-bauan dari pohon buluh.. Tidak perlu menghabiskan ribuan ringgit semata untuk melihat buluh di negara Jepun atau China.. Di Malaysia pun terdapat tanaman buluh ini.. Disni juga adalah tempat menghasilkan pelbagai produk berasaskan buloh seperti arang, sabun, jeruk rebung madu dan lain -lain. Anda boleh menginap untuk mencari ketenangan jiwa, fikiran dan rohani.. Berikut kami sertakan untuk anda keterangan harga kos penginapan:
 
CHALET EKSLUSIF-RM 500 / Family= 3 dewasa 2 kanak-kanak
(Air cond, Astro, Kipas )
Sarapan pagi, Makan Tengahari, Minum Petang, BBQ dan Naik  Tren mengelilingi TKPM Lanchang
( Jika anda menginap lebih dari 3 hari 2 malam )
 
CHALET BIASA= RM 300
( Astro, Kipas )
Sarapan pagi, Makan Tengahari, Minum Petang, BBQ dan Naik Tren mengelilingi TKPM Lanchang  
( Jika anda menginap lebih dari 3 hari 2 malam )
 
Pakej Family day minimun 20 orang ( RM 60/ pax)
 
BBQ anda boleh memilih samada ayam/ daging / ikan

 
Tunjuk arah ke lokasi
Exit Tol Lanchang -> Ke kiri menghala ke Bandar Lanchang -> 50 meter selepas simpang akan kelihatan masjid Mempatih dan masuk ke simpang kiri menghala ke Kg Jergoh-> 7km selepas masuk simpang anda akan lihat simpang disebelah kanan-> 6km selepas masuk simpang ke kanan dan akan menemui simpang kanan melalui jalan crusher run dan penghujung jalan adalah lokasi lot chalet iaitu Tunas Budi Sdn Bhd ( Lanchang Edible Garden )
 
 
Call : 0164935395